Openingsweekend

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april opende ik met veel goesting en de nodige kriebels officieel de deuren van mijn Odilon winkel! Aangezien ik voor familie, vrienden en helpers de week voordien al een openingsreceptie had gegeven, kon ik met een gerust gevoel starten.

Tijdens het openingsweekend kon je bij binnenkomst genieten van een lekker drankje. Verder maakte je kans op een prijs door na je aankoop een enveloppe te trekken. Zo gingen maar liefst 9 lucky mensen naar huis met iets moois uit het Odilon assortiment, zoals bv. een huisspray, een leuke haarklem of zelfs een cadeaubon! Door de vele positieve reacties kan ik met veel trots zeggen dat het een heel geslaagd openingsweekend was waar ik erg van genoten heb!

Ik sluit af met de mooiste anekdote uit het hele weekend: Een oude man vertelde mij dat hij altijd al kleurenblind was, maar dat het leek alsof hij in mijn winkel opnieuw kleuren kon zien door hoe mooi alles gecombineerd was. Toen maakte mijn hart een sprongetje! 😊❤